Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

21nov 13

The Well

Säsong 1, Avsnitt 8

I efterdyningarna av det som hände i Thor: The Dark World arbetar Coulson och hans team med att samla upp resterna, när ett av föremålen hotar att förgöra en i teamet.

Regi

Jonathan Frakes

Manus
Skådespelare

Phil Coulson - Clark Gregg

Melinda May - Ming-Na Wen

Grant Ward - Brett Dalton

Leo Fitz - Iain De Caestecker

Jemma Simmons - Elizabeth Henstridge

Skye - Chloe Bennet

Återkommande skådespelare

Professor Elliot Randolph - Peter MacNicol

Gästskådespelare

Jakob Nystrom - Michael Graziadei

Petra Larsen - Erin Way

Neils - Toby Wilson

Maynard - Alex Neustaedter

Elena - Sylvia Brindis

Kommentarer

Den första delen av bärsärkarstaven har två ord inristade (vilket man kan se om man pausar när vi först får se staven inuti trädet) med runor, nämligen 'inspire' och 'rage'.

Vishnu, som Skye tycker också måste vara en utomjording som Thor, är inte bara en av hinduismens högsta gudar utan har även förekommit i Marvels serievärld. Även gudar från den Grekiska, Egyptiska och Japanska mytologin har förekommit i serierna.

Förhörsrummet ombord på bussen är täckt med en vibraniumlegering. Vibranium är även vad Kapten Amerikas sköld är tillverkad av, och som vi såg i Avengers kan inte ens mjölner skada den.

Coulson rekommenderar Eliot Randolph att omlokalisera till Portland, eftersom de har en sådan underbar filharmonisk orkester. Som vi fick veta i Avengers har han en (före detta?) flickvän som spelar Cello och nyss flyttat tillbaka till Portland.

För andra gången så önskar Leo Fitz att han hade en apa som kunde sköta delar av arbetet. Den första gången var i The Asset.