Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

07aug 14

Säsong 1, Avsnitt 22

Coulson och hans arbetslag spårar upp Garrett tack vare Fitz och Jemma, men måste överge dem för att få en chans att stoppa HYDRA-agenten. Samtidigt börjar Grant ifrågasätta om hans mentor är riktigt frisk.

31jul 14

Säsong 1, Avsnitt 21

Coulson och Melinda infiltrerar Cybertek och får veta ursprunget till Deathlok-projektet. När gruppen spårar HYDRA till dess bas i Havanna minns Grant sitt förflutna och tvingas att ta några tuffa beslut.

24jul 14

Säsong 1, Avsnitt 20

Coulson och det som är kvar av hans grupp upptäcker vad som hände på Providencebasen när de var borta. Under tiden försöker Skye hindra att HYDRA får informationen på hårddisken. Melinda får reda på sanningen om Tahiti-projektet.

17jul 14

Säsong 1, Avsnitt 19

Coulson bekräftar att en av de förrymda fångarna från Kylen är på väg till Portland för att fortsätta förfölja en kvinna. Samma kvinna som Coulson en gång hade ett förhållande med.

10jul 14

Säsong 1, Avsnitt 18

I efterdyningarna av HYDRAs infiltration förklaras SHIELD vara en potentiell terroristorganisation. Coulson och hans grupp får en mystisk uppsättning koordinater och tar sin tillflykt till Kanada. Samtidigt drar den Synske fördel av kaoset.

03jul 14

Säsong 1, Avsnitt 17

En mystisk krypterad signal sänds ut och SHIELD slungas in i kaos. Samtidigt försöker Coulson få reda på vem Melinda egentligen arbetar för och vem han kan lita på.

26jun 14

Säsong 1, Avsnitt 16

Agenterna Garret och Triplett återvänder för att spåra S.H.I.E.L.D svåraste fiende, den Synske. Men kommer Deathlok att förgöra dem alla för att skydda sin mästares identitet?

12jun 14

Säsong 1, Avsnitt 15

Asgardian-krigaren Sif kommer till jorden för att föra tillbaka Lorelei. Hon är en förtrollerska som kan förföra män med kraften av sin röst, och väljer Ward som sin nya beskyddare.

05jun 14

Säsong 1, Avsnitt 14

Coulson slår sig ihop med en agentkollega för att hitta ett botemedel åt Skye innan det är för sent. Däremot kan priset visa sig vara högre än Coulson och Skye är villiga att betala.

29maj 14

Säsong 1, Avsnitt 13

Coulson och hans kolleger försöker få tag på Ian Quinn i hopp om att han ska leda dem till den synske personen. Men ett uppdrag på ett tåg går snett, gruppen splittras och en av dem hamnar i livsfara.

22maj 14

Säsong 1, Avsnitt 12

Teamet kallas in för att utreda en mystisk frysningsincident på SHIELDs Science & Technology Academy. Men Coulson och Melinda ger sig ut på ett sidouppdrag för att hitta partnern till den agent som dog vid leveransen av en bebis till ett barnhem.

15maj 14

Säsong 1, Avsnitt 11

S.H.I.E.L.D. mobiliserar för att frita Coulson som har blivit kidnappad av Centipede. Centipedes ombud Raina erbjuder Coulson chansen att samarbeta och få veta hemligheten bakom hans mystiska återuppståndelse.

12dec 13

Säsong 1, Avsnitt 10

Coulson tar kriget till Centipede, och den här gången anlitar han Mike Peterson för lite supersoldatsupport. Allt eftersom de kommer närmare sanningen avslöjas häpnadsväckande hemligheter och en oväntad vändning hotar teamet.

28nov 13

Säsong 1, Avsnitt 9

Coulson och hans team hemsöks av en mysterisk kraft som hotar att förgöra dem alla. Endast en hemlighet från Melinda Mays förflutna kan rädda dem.

21nov 13

Säsong 1, Avsnitt 8

I efterdyningarna av det som hände i Thor: The Dark World arbetar Coulson och hans team med att samla upp resterna, när ett av föremålen hotar att förgöra en i teamet.

14nov 13

Säsong 1, Avsnitt 7

Farliga hemligheter förblir dolda för Coulsons team, och han tvingas arbeta med systemet för att rädda Fitz och Ward, när de skickas på ett uppdrag med säkerhetsnivå 8 som kan sluta i en tragedi.

07nov 13

Säsong 1, Avsnitt 6

När flytande kroppar dyker upp måste agent Coulson och hans team jaga en gäckande mördare. Ingen går säker, inte ens teamet.

31okt 13

Säsong 1, Avsnitt 5

En gäckande flicka i blommig klänning kan vara nyckeln till mysteriet som för agent Coulson och hans team till Asien för att rädda en ung man med ovanliga och farliga krafter. Samtidigt har Skye en hemlighet som hotar hela teamet just när de behöver henne som mest.

24okt 13

Säsong 1, Avsnitt 4

Agent Coulson och hans team försöker spåra en mystisk kvinna som på egen hand utfört ett flertal stora stölder. Men när kvinnans identitet avslöjas riskerar en besvärande hemlighet att förstöra för Coulson.

17okt 13

Säsong 1, Avsnitt 3

När den briljanta forskaren Dr. Franklin Hall blir kidnappad måste Agent Phil Coulson och hans team hitta honom innan det är för sent. Skye är deras enda väg in, och teamet tvingas till bristningsgränsen när hela planen vänds upp och ner.

10okt 13

Säsong 1, Avsnitt 2

Agent Coulson och hans team åker till Peru för att undersöka ett objekt med okänt ursprung, kodnamn 0-8-4. Men när han stöter på comandante Camilla Reyes är det inte bara gnistor som yr på 30 000 fots höjd.

03okt 13

Säsong 1, Avsnitt 1

Det är strax efter slaget om New York och nu när existensen av superhjältar och utomjordingar har blivit allmänt känd försöker allmänheten att hitta orienteringen i den nya världen. Agent Phil Coulson är tillbaka i full aktion, och har sitt öga på en mystisk organisation som kallar sig Rising Tide. För att spåra denna nya okända fiende samlar han en liten grupp speciellt utvalda agenter från den globala brottsbekämpande organisationen S.H.I.E.L.D (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division). Gruppens första uppdrag är att spåra en vanlig man som fått ovanliga krafter. Krafter som kan ha förödande konsekvenser.