Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

04jun 15

Säsong 2, Avsnitt 22

S.H.I.E.L.D sätter allt på spel för att överleva ett krig som suddar ut gränsen mellan vän och fiende. Coulson och teamet tvingas göra chockerande uppoffringar som kommer att förändra deras värld och relationer för alltid.

28maj 15

Säsong 2, Avsnitt 21

S.H.I.E.L.D sätter allt på spel för att överleva ett krig som suddar ut gränsen mellan vän och fiende. Coulson och teamet tvingas göra chockerande uppoffringar som kommer att förändra deras värld och relationer för alltid.

21maj 15

Säsong 2, Avsnitt 20

Skye är kluven mellan sin lojalitet mot S.H.I.E.L.D och kopplingarna till Inhumans när spänningen mellan grupperna stiger. Coulson avslöjar en hemlighet att har dolt även för de som står honom närmast.

14maj 15

Säsong 2, Avsnitt 19

Coulson och Gonzales måste lägga sitt bråk åt sidan för att stå emot Hydra och de tvingas släppa in någon de inte litar på.

07maj 15

Säsong 2, Avsnitt 18

En ny allians bildas när Coulson och Hunter tvingas söka hjälp av en fiende. Skye och Lincoln dras in i konflikten när kampen mellan S.H.I.E.L.D-avdelningarna fortsätter.

30apr 15

Säsong 2, Avsnitt 17

Melinda befinner sig vid ett vägskäl när hon hamnar mellan Coulson och Gonzales i kampen. När Skye får veta mer om sitt arv leder henne informationen henne i en ny riktning.

23apr 15

Säsong 2, Avsnitt 16

När Robert Gonzalez gör sitt drag måste Coulson göra allt han kan för att skydda S.H.I.E.L.D. Skyes försök att ta kontroll över sina krafter tar en oväntad vändning när hon möter Lincoln.

16apr 15

Säsong 2, Avsnitt 15

Chockerande avslöjanden görs och kriget kommer hem till Coulson på ett sätt han aldrig kunnat ana. Skye kämpar för att kontrollera sina nya förmågor men måste fatta ett beslut som oåterkalleligen förändrar hennes liv.

09apr 15

Säsong 2, Avsnitt 14

Coulson och hans team är fortfarande i chock efter avsöljandet som lämnade teamet stukat. Nu måste de besluta hur de ska hantera en av de egna. Bobbi och Mack avslöjar sina sanna lojaliteter för Hunter och Ward och Agent 33 ger sig iväg på ett eget uppdrag.

02apr 15

Säsong 2, Avsnitt 13

Cal samlar ihop en grupp superskurkar för att kunna genomföra sin hämnd mot Coulson och förgöra S.H.I.E.L.D. Samtidigt kallar May in den berömda psykologen doktor Andrew Garner, hennes karismatiska exmake, för att hantera en kris som hotar att splittra teamet.

26mar 15

Säsong 2, Avsnitt 12

Coulson och teamet hjälper en förvirrad Lady Sif som återvänt utan minne efter den kamp med en okänd krigare som hon utkämpat. Bobbi och Mack fortsätter att hålla sin agenda hemlig.

19mar 15

Säsong 2, Avsnitt 11

Nya hot mot världen har uppstått, inklusive Skyes pappa, Cal, som vill ha hämnd på Coulson, en oroande allians mellan Grant Ward och Agent 33, Raina som brottar med sin transformation till något inhumant samt Skye som har utvecklat nya mystiska krafter och inte vet hur hon ska kontrollera dem. Bobbi och Mack startar nästa fas i en plan som kan ha allvarliga konsekvenser för Coulson och hans team. Hunter tvingas fatta det största beslutet i sitt liv.

12mar 15

Säsong 2, Avsnitt 10

Coulsons och Whitehalls styrkor möts i en explosiv konfrontation som dramatiskt förändrar allas öde. Samtidigt så upptäcker Skye omskakande hemligheter om sitt förflutna.

05mar 15

Säsong 2, Avsnitt 9

S.H.I.E.L.D upptäcker den gömda staden innan Hydra, men utforskandet av dess hemligheter kan tvinga en i teamet att göra den ultimata uppoffringen. Samtidigt så skyndar May och Skye för att nå till Raina innan Whitehall.

26feb 15

Säsong 2, Avsnitt 8

Coulson och några i hans team beger sig till Hawaii på sitt första steg för att att lokalisera den främmande staden. Bobbi förhör Sunil och Grant kidnappar hans bror och tvingar honom att berätta sanningen om vad som hände deras bror Thomas.

19feb 15

Säsong 2, Avsnitt 7

Teamet upptäcker mordoffer ristade med samma utomjordiska tecken som Coulson ristar på väggen, och Coulson måste genomgå en smärtsam minnesprocedur för att identifiera nästa möjliga offer.

12feb 15

Säsong 2, Avsnitt 6

Hela världen vänder sig mot S.H.I.E.L.D när Hydra utger sig för att vara dem i en attack mot förenta nationerna, och en oväntad fiende leder anfallet som kan orsaka deras fall.

05feb 15

Säsong 2, Avsnitt 5

Coulsons team ställs mot den vackra och dödliga Bobbi Morse, Hydras säkerhetschef. Samtidigt så tvingar Skyes pappa Raina att återförena honom med sin dotter, till varje pris.

29jan 15

Säsong 2, Avsnitt 4

På ett uppdrag för att lära sig mer om de mystiska symbolerna, blir Coulson attackerad av den enda personen han kan lita på: agent Melinda May. Samtidigt är resten av teamet fångade i en explosiv situation, och bara Fitz kan rädda dem - men kan han leva upp till det?

22jan 15

Säsong 2, Avsnitt 3

Coulson och hans team tävlar mot Hydra att först få kontakt med Donnie Gill, en farlig begåvning med möjligheten att frysa objekt. Samtidigt riskerar Simmons att fastna i korselden.

15jan 15

Säsong 2, Avsnitt 2

Jagade och snart utan möjliga utvägar tvingas Coulson placera sitt team i skottlinjen i förhoppningen att kunna rädda dem. Finns det någon möjlighet att klara sig med med general Talbot, Hydra och Creel på offensiven? Samtidigt döljer en mystisk läkare en mörk hemlighet som kan förgöra en i teamet.

08jan 15

Säsong 2, Avsnitt 1

Coulson och hans team är nu efterlysta och med begränsade resurser, men det kommer inte att stoppa dem från att hålla världen säker från kraftfulla och dolda hot. Med nya medlemmar de knappt känner, kan S.H.I.E.L.D någonsin bli pålitligt igen?