Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

25feb 14

Lång väntan på nya Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt

Vi har tidigare spekulerat i att Agents of S.H.I.E.L.D skulle börja om den 13 Mars utifrån att tiden 21:00 på Torsdagar blir ledig då. Nu har Kanal 5 publicerat tablån för den dagen, men istället för Agents of S.H.I.E.L.D så kommer man då att visa Berg & Meltzer i Amerika.

22feb 14

Brett och Jed skickar tack till Agents of S.H.I.E.L.Ds facebookfans

Nyheten att Agents of S.H.I.E.L.D har nått upp till två miljoner fans på Facebook har nu nått ända till Kinesiska muren, där agent Ward är på hemligt uppdrag. För han har väl inte tagit med sig jobbet på semestern?

21feb 14

B.J. Britt och Ming-Na Wen firar 2 miljoner fans

Ett av Agent Tripletts första uppdrag är att ge Agent May den goda nyheten att Agents of S.H.I.E.L.D har nått upp till två miljoner fans på Facebook.

20feb 14

Elizabeth och Iain är stumma av förtjusning

Vad är det som gjort Elizabeth och Iain stumma av förtjusning? Att den officiella facebooksidan för Agents of S.H.I.E.L.D fått över 2 miljoner fans såklart.

19feb 14

Agents of S.H.I.E.L.D når 2 miljoner facebookfans

Den officiella facebooksidan för Agents of S.H.I.E.L.D passerade nyligen 2 miljoner fans. För att tacka alla gillare så har Clark och Chloe spelat in en liten tackfilm.

12feb 14

Agents of S.H.I.E.L.D på Jeopardy

Hur vet man när man är på väg mot något riktigt stort? Antagligen när man är ett av svaren i Jeopardy.

09feb 14

Agents of S.H.I.E.L.D får kopplingar till Captain America: The Winter Soldier

Robert Iger, VD och styrelseordförande för Disney, berättade tidigare i veckan för analytiker och investerare att händelserna i Captain America: The Winter Soldier (eller Captain America: Return of the first avenger som den heter i Sverige) kommer att avspegla sig i Agents of S.H.I.E.L.D. Captain America kommer även att starta en kedja av händelser som leder direkt till Avengers: Age of Ultron.

04feb 14

Pausunderhållning

Det har inte hänt så mycket senaste tiden, kanske främst för att man i USA visat repriser de två senaste veckorna. Inte heller har Kanal 5 berättat när man tänker visa fortsättningen av säsong 1, men en kvalificerad gissning säger 13 Mars.