Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

30jun 14

Klipp från Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 17, Turn, Turn, Turn

Måndag betyder som vanligt ett första klipp från veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Och just det här klippet tar vid där det tidigare avsnittet slutade.

30jun 14

Agents of S.H.I.E.L.D: The Art of the Series

Den 22 Juli släpper Marvel en boken ”Agents of S.H.I.E.L.D: The Art of the Series” med exklusiva konceptbilder, fotografier och intervjuer bakom kulisserna till serien Agents of S.H.I.E.L.D. Boken är en del i serien ”The Art of” som släppts till alla filmer i marvels filmuniversum.

29jun 14

Efter S.H.I.E.L.D kommer H.A.M.M.E.R?

Efter avslöjandet i Captain America: The Winter Soldier att Hydra har infiltrerat S.H.I.E.L.D sedan begynnelsen så till den grad att den enda lösningen är allt helt upplösa S.H.I.E.L.D, är frågan vad som kommer här näst? Med S.H.I.E.L.D borta så försvinner även en organisation som haft stor påverkan på vägen.

28jun 14

Art of Level 7 för Turn, Turn, Turn

För att fira de sex sista avsnitten av den första säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D har Marvel bjudit in deras främsta tecknare att rita ett omslag för var sitt avsnitt. Först ut är Mike Del Mundo som gjort omslaget till Turn, Turn, Turn.

27jun 14

Trailer för Turn, Turn, Turn

Efter Captain America: The Winter Soldier är allting annorlunda och man vet inte längre vem man kan lita på. Och som man kan se i trailern för nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D så har händelserna i filmen enorm effekt även på tv-serien.

26jun 14

Se början på End of the Beginning

I kväll är det dags för ett nytt avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och för den som inte kan hålla sig så kommer börjar på avsnittet redan nu.

24jun 14

Ytterligare ett klipp från End of the Beginning

Eftersom väntan varit lång, hela två veckor, så bjuder vi nu på ett extra klipp från veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

23jun 14

Klipp från End of the Beginning

Efter pausen förra veckan börjar det äntligen vara dags för ett nytt avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Och för de som inte kan vänta till på Torsdag så kommer här ett rykande färskt klipp från veckans avsnitt.

22jun 14

Intervju med Titus Welliver

I nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D så återvänder Agent Felix Blake, spelad av Titus Welliver, som vi tidigare sett i FZZT och Marvel One-Shot: Item 47. Det är även en återförening på ett helt annat plan, eftersom han och Clark Gregg var rumskompisar när de studerade vid NYU enligt en intervju i A.V. Club.

19jun 14

Agents of S.H.I.E.L.D som Power Rangers: Lightspeed rescue

Vi har redan sett Agents of F.R.I.E.N.D.S, och nu har Youtube-kanalen The Unusual Suspect (som även gjort Mighty Morphin' Power Avengers) kombinerat Agents of S.H.I.E.L.D med titelsekvensen från Power Rangers: Lightspeed Rescue.

17jun 14

Avsnitt 15 på 16 sekunder

Återupplev all spänning från Yes Men, avsnitt 15 av Agents of S.H.I.E.L.D, på bara 15 sekunder.

16jun 14

Agents of S.H.I.E.L.D på väg mot något vi inte sett förut

Vid PaleyFest tidigare i år så fick Comic Book Resources en pratstund med bland annat Clark Gregg och Jeffrey Bell. "När folk ser de återstående avsnitten av säsongen - vad de gör här är en långsam uppbyggnad till något jag inte tror att du har sett förut". När han fick frågan om mer detaljer var svaret "Jag kan verkligen inte utveckla."

15jun 14

Möt den färdigtransformerade Deathlok

14jun 14

Ming-Na Wen om att Melinda May spionerar på Coulson

I veckans avsnitt avslöjades att Melinda May spionerar på Skye och Coulson, och sedan rapporterar till någon okänd. Vid årets PaleyFest så fick Ming-Na Wen frågan om var hon tror de är på väg med hennes karaktär, och vad hon hoppas betydelsen av spioneriet är.

13jun 14

Trailer för End of the Beginning

Agents of S.H.I.E.L.D tar en veckas paus från Kanal 5 nästa vecka, men Torsdagen den 26 Juni är serien tillbaka med ett nytt avsnitt. Dessutom är det sista avsnittet innan Captain America: The Winter Soldier, visst följde ni rekommendationen att se den på bio?

11jun 14

Se början på Yes Men

I morgon har vi kommit till avsnitt 15 av Agents of S.H.I.E.L.D, Yes Men, och så vanligt så kan vi bjuda på de två första minuterna från avsnittet för de som inte kan vänta till i morgon.

10jun 14

T.A.H.I.T.I på 15 sekunder

Återupplev det bästa från förra veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D på bara 15 sekunder.

09jun 14

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 1 endast på DVD i Sverige

Kan du inte få nog av Agents of S.H.I.E.L.D så är det dags att ringa in den 22 Oktober i almanackan, för då släpps hela säsong 1 på DVD i Sverige. Nackdelen är att den enbart släpps på DVD och inte på Blu-Ray, och inte heller är det i dagsläget klart hur mycket av extramaterialet är inkluderat.

09jun 14

Jaimie Alexander inför Lady Sifs besök i Agents of S.H.I.E.L.D

På Torsdag är det ingen mindre än Lady Sif som dyker upp i Midgård, på jakt efter förförerskan Lorelei som dök upp i slutet på förra veckans avsnitt. Hon spelas, liksom i båda filmerna om Thor, av Jaimie Alexander som har gett ett antal intervjuer inför sin medverkan i Agents of S.H.I.E.L.D.

07jun 14

Vad är egentligen den blå utomjordingen?

06jun 14

Trailer för Yes Men

Nästa vecka är det dags för Lady Sif att göra sitt besök på Agents of S.H.I.E.L.D, i jakt efter Lorelei som vi fick se i slutet av det förra avsnittet. Och som man kan se i avsnittsguiden får de även sällskap av en som var närvarande vid den första kontakten med Thor.

04jun 14

Se de första fyra minuterna från T.A.H.I.T.I

Imorgon är det äntligen dags för nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och för de som inte kan vänta finns en möjlighet att se de fyra första minuterna redan nu. Men innan du trycker på play kanske du borde fråga dig om du verkligen vill veta?

03jun 14

Avsnitt 13 på 15 sekunder

Återupplev alla höjdpunkterna från T.R.A.C.K.S, avsnitt 13 av Agents of S.H.I.E.L.D, på bara 15 sekunder.

02jun 14

Se ett första klipp från T.A.H.I.T.I

Som vanligt är det svårt att vänta till på Torsdag och nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Då är det ju tur att vi kan bjuda på ett klipp redan nu, och dessutom en actionsekvens med Bill Paxton. Vad mer kan man begära?

01jun 14

J. August Richards om att spela Deathlok

Hero Complex har i en lång intervju gått till botten med Mike Petersons förvandling från den skadade arbetaren Mike Peterson till den cybernetiskt förstärkta lönnmördaren Deathlok, och mannen som spelar dem: J. August Richards.