Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

22jan 15

Trailer för avsnitt 4, Face My Enemy

I nästa veckas avsnitt så går Coulson och May undercover i jakt på en målning som även den har samma mystiska symboler som Coulson känner sig tvingad att rista in i väggarna.

21jan 15

Chloe Bennet hos Craig Ferguson (och ett klipp från avsnitt 3)

Innan avsnitt 3 skulle visas i USA så var Chloe Bennet på besök hos Craig Ferguson, där hon bland annat berättar om sin tama ekorre och mycket annat. Det hela börjar även med ett klipp från avsnitt 3, Making Friends and Influencing People, vill du inte se det så måste du hoppa fram 35 sekunder.

21jan 15

Ytterligare klipp från Making Friends and Influencing People

I morgon är det dags för det tredje avsnittet, och för alla er som inte kan hålla sig till dess kommer här ett nytt klipp. Och det är äntligen dags att bekanta sig med Simmons nya (och överraskande) arbete.

20jan 15

Intervjuer med skådespelarna

Inför den andra säsongen hade Marvel en pressträff där de bland annat visade de två första avsnitten. Givetvis så passade man på att göra intervjuer med alla skådespelare, och först ut är Clark Gregg och Ming-Na Wen som berättar bland annat om vad som hänt med Lola.

19jan 15

Klipp från avsnitt 3, Making Friends and Influencing People

Som vanligt på måndagar så kommer här ett klipp från veckans avsnitt för alla de som inte kan vänta.

18jan 15

This week in Agents of S.H.I.E.L.D, avsnitt 2

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. I det andra avsnittet får vi höra från nykomlingen Nick Blood om hur hans karaktär Lance Hunter har hanterat det som hänt i de två första avsnitten.

15jan 15

Trailer för avsnitt 3, Making Friends and Influencing People

Nästa vecka är det återigen dags för ett spännande avsnitt, och du kan se trailern för avsnittet redan nu. Och är inte det där.... hos....

13jan 15

Ytterligare klipp från Heavy is the Head

Som vanligt är väntan till ett nytt avsnitt olidlig, så då är det tur att det finns kortare klipp att kika på medan man väntar.

12jan 15

Klipp från Heavy is the Head

Måndagar är en guldgruva för den som inte kan vänta till Torsdagens avsnitt, eftersom vi då bjuder på ett kortare klipp från avsnittet. Och den här gången är det ytterligare en gammal bekant som dyker upp.

11jan 15

På torsdag gör Kyle MacLachlan entre som Doktorn

I avsnitt två, ”Heavy is the Head”, är det dags för det första av flera gästspel av Kyle MacLachlan som Doktorn. Som ni kanske kommer ihåg från när nyheten kom i höstas, som några dagar senare blev bekräftad av Marvel, är Doktorn även känd som Skyes pappa.

10jan 15

Bear McCreary om avsnitt 1, Shadows

Bear McCreary komponerar musiken till bland annat Agents of S.H.I.E.L.D, och ibland så bloggar han sina tankar kring musiken och vad de representerar. I sitt blogginlägg om säsongspremiären så skriver han bland annat om hur mycket mörkare den andra säsongen verkar vara.

10jan 15

Livetweet under reprisen av Shadows

Idag, Lördag, klockan 16:20 visar Kanal 11 säsongspremiären i repris. För att fira att serien är tillbaka på svensk tv, och att det hände så mycket under så kort tid, så kommer vi att förgylla reprisen med en live-tweet.

10jan 15

This Week in Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 1

Varje vecka under våren så kommer du att kunna lyssna på en ny Podcast, direkt ifrån självaste Marvel med det allra senaste från folket framför och bakom kameran. Först ut är självaste direktör Coulson, Clark Gregg.

10jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D with Clark Gregg, Iain De Caestecker och Elizabeth Henstridge

Inför den andra säsongen har Marvel intervjuat samtliga skådespelare om vad de tror om den kommande säsongen. Efter Ming-Na Wen, Nick Blood, Chloe Bennet, Brett Dalton, BJ Britt, Henry Simmons och Lucy Lawless. Nu har turen kommit till de sista tre intervjuerna.

09jan 15

Trailer för Heavy is the Head, avsnitt 2

På torsdag, 20:00 på Kanal 11, är det dags för säsongens andra avsnitt, Heavy is the Head, och nedan kan du se en trailer för avsnittet som verkar börja precis där säsongspremiären slutade.

08jan 15

Hemligstämplad detaljprofil: Skye

Inför den andra säsongen har det sammanställts hemligstämplade detaljprofiler på alla inblandade agenter. Vi har redan sett profiler för Melinda May, direktör Phil Coulson, Fitz och Simmons samt den före detta agenten Grant Ward, slutligen har turen kommit till Skye som inte han vara agent mer än en dag.

08jan 15

Hemligstämplad detaljprofil: Phil Coulson

Inför den andra säsongen har det sammanställts hemligstämplade detaljprofiler på alla inblandade agenter. Vi har redan sett profiler för Melinda May, Fitz och Simmons samt den före detta agenten Grant Ward, och nu har turen kommit till självaste direktör Phil Coulson.

08jan 15

Vad kommer de att bli?

Den andra säsongen börjar IDAG! Och då ställer vi oss frågan, vad kommer de att bli? Se svaret med början klockan 20 på Kanal 11.

07jan 15

Ett tredje klipp från Shadows

Säsongspremiären av Agents of S.H.I.E.L.D är imorgon, men för de som är nyfikna eller helt enkelt inte kan hålla sig till dess så kommer här ett blänkande fint tredje klipp.

07jan 15

Phil Coulson, vad kommer han att bli?

I morgon kommer den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D till Kanal 11. Men nu när han är direktör, vad kommer Coulson att bli?

06jan 15

Ytterligare klipp från Shadows

Som vanligt så vet jag att det finns en hel del otåliga läsare där ute, som tycker att det är sååå länge kvar till Torsdag. Så för er, och alla andra som är intresserade, här kommer ett andra klipp ifrån säsongspremiären.

06jan 15

Melinda May, vad kommer hon att bli?

Nu är det bara två dagar kvar till säsongspremiären,Torsdag 20:00 på Kanal 11. Men vad kommer Melinda May att bli?

06jan 15

Hemligstämplad detaljprofil: Grant Ward

Inför den andra säsongen har det sammanställts hemligstämplade detaljprofiler på alla inblandade agenter. Vi har redan sett profiler för Melinda May, Fitz och Simmons och nu har turen kommit till Grant Ward.

06jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D med BJ Britt, Henry Simmons och Lucy Lawless

Vi har redan publicerat intervjuer med Ming-Na Wen, Nick Blood, Chloe Bennet och Brett Dalton inför den andra säsongen, och nu har turen kommit till trion BJ Britt som spelar Agent Triplett, Henry Simmons som spelar Alphonso ”Mack” Mackenzie och Lucy Lawless som spelar Isabelle Hartley.

06jan 15

Hemligstämplad detaljprofil: Fitz och Simmons

Inför den andra säsongen har det sammanställts hemligstämplade detaljprofiler på alla inblandade agenter. Vi har tidigare presenterat Melinda May, och nu har turen kommit till vetenskapsduon Fitz och Simmons.

06jan 15

Agents of S.H.I.E.L.D en av 7 saker du inte får missa på TV

Tidningen Café har utsett säsongspremiären på Torsdag till en av de sju saker du inte får missa på TV den här veckan. Sällskap på listan har den av bland annat TV-serien Vita Huset som nu går att strömma på viaplay, och gårdagens bronsmatch i junior-vm i ishockey.

05jan 15

Ett första klipp från Shadows

Som vanligt så betyder måndagar ett första klipp från veckans avsnitt, för alla de som inte kan hålla sig ända till på Torsdag.

05jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D med Brett Dalton

Inför den andra säsongen har Marvel intervjuat samtliga skådespelare om vad de tror om den kommande säsongen. Efter Ming-Na Wen, Nick Blood och Chloe Bennet har nu turen kommit till Brett Dalton, som spelar Grant Ward. Läs vidare för att höra han berätta om han är villig att samarbeta med S.H.I.E.L.D och att odla skägg inför den kommande säsongen.

04jan 15

Hemligstämplad detaljprofil: Melinda May

Inför den andra säsongen har det sammanställts hemligstämplade detaljprofiler på alla inblandade agenter. Den här filen handlar om Melinda May, och man vill inte bråka med henne.

04jan 15

Agent Carter kommer till Agents of S.H.I.E.L.D.

När Agents of S.H.I.E.L.D tar vinteruppehåll så kommer man i USA istället visa tv-serien Agent Carter, om Peggy Carter från Captain America. Givetvis har det spekulerats i en eventuell överlappning mellan de två serierna, vilket besvaras redan i säsongspremiären där Peggy Carter, Dum Dum Dugan och Jim Morita alla dyker upp i den första bilden från avsnittet som Marvel har släppt.

03jan 15

Skye, vad kommer hon att bli?

Nu är det bara 5 dagar kvar till den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D anländer till Kanal 11, på torsdagar 20:00. Men det som är på allas läppar är vad som kommer att hända med Skye.

03jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D med Chloe Bennet

Inför den andra säsongen har Marvel intervjuat samtliga skådespelare om vad de tror om den kommande säsongen. Vi har redan läst om Ming-Na Wen och Nick Blood. Nu har turen kommit till Chloe Bennet som berättar om sin roll i återuppbyggnaden av S.H.I.E.L.D och mötet med Skyes pappa.

03jan 15

Summering av 2014

Nu när vi tagit våra första stapplande steg in i 2015, så är det dags för en obligatorisk tillbakablick på året vi har lämnat efter oss. För Agents of S.H.I.E.L.D har det varit ett spännande år, där vi sett Mike Peterson förvandlas till Deathlok mot sin vilja och sanningen bakom Phil Coulson återuppståndelse visar sig vara ett serum skapat utifrån liket av en blå utomjording. En procedur som har oväntade sidoeffekter.

02jan 15

Trailer för avsnitt 1, Shadows

Nu när Agents of S.H.I.E.L.D äntligen är tillbaka, nu klockan 20 på Kanal 11, så kommer här en trailer för det säsongspremiären. Och vilket underbart soundtrack också, tycker ni inte det?

01jan 15

Jemma Simmons, vad kommer hon att bli?

Nu är det bara en vecka kvar till premiären av den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D på Kanal 11, och då är det helt naturligt att fundera över vad som kommer att hända med Jemma Simmons.

01jan 15

Återuppbygg S.H.I.E.L.D med Nick Blood

Inför den andra säsongen så har Marvel intervjuat samtliga skådespelare om vad de tror om den kommande säsongen. Ming-Na Wen var först ut för några dagar sedan, och nu är turen kommen till nykomlingen Nick Blood. Så läs vidare för att få veta mer om nykomlingens anledning att gå med i det nya S.H.I.E.L.D, hur det känns att komma in som ny i en etablerad krets av skådespelare och mycket, mycket mer.