Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

20jul 13

Agents of S.H.I.E.L.D på Comic-Con

Inatt var det dags för Agents of S.H.I.E.L.D att göra sitt framträdande på Comic Con i San Diego, och även om man inte har möjlighet att vara där personligen så finns det alltid en vänlig själ eller två som filmar allt och lägger upp på Youtube.

Och givetvis har det dykt upp sammanfattningar av pilotavsnittet också, exempelvis på Entertainment Weekly. Vill man ha lite mer detaljer och spoilers så har comingsoon.net det i massor, även om jag slutade läsa efter hälften när de började bli lite väl många.

Men en sak kan jag berätta, de som tyckte sig höra Agent Maria Hill (Spelad av Cobie Smulder) utanför bild i intervjun av Agent Ward (spelad av Brett Dalton) i trailern har helt rätt. Nackdelen dock är att hon i vinter är upptagen med How I met you mother på en konkurrerande kanal, så det är inte säkert hon kommer att vara med i fler avsnitt under vintern. Lyckligtvis är det redan bekräftat att vinterns säsong av How I met your mother är den sista, så om det blir en andra säsong så borde hon bli befordrad till åtminstone en återkommande karaktär.

Notera att det är OM det blir en andra säsong, vilket inte är säkert. ABC har nämligen i sin oändliga visdom valt att visa Agents of S.H.I.E.L.D samtidigt som NCIS går på en annan kanal. NCIS som var förra årets mest sedda TV-program, och dessutom handlar om samma sak. Okey, den ena serien jagar terrorister och den andra muterade terrorister med avancerade vapen från yttre rymden.