Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

06sep 13

Du kan få vara med i Agents of S.H.I.E.L.D!

Enligt en platsannons som dykt upp på Metrojobb så ska Agents of S.H.I.E.L.D spela in i centrala Stockholm nästa söndag, den 15 September. Vad de söker efter är statister som ska agera förbipasserande i bakgrunden, män och kvinnor i alla åldrar, och de måste vara tillgängliga från morgonen och resten av dagen.

Förutom den annonsen dök det samtidigt upp en annan annons där det söks efter 20 män med kortklippt brunt hår, inga synliga tatueringar och mellan 175 och 183cm lång. Dessa män kommer att utrustas med kostymer som skeppas ifrån USA, och ska också vara tillgängliga hela dagen den 15 September, samt för kostymprovning den 14e.

Detta om något är ett tecken på att Agents of S.H.I.E.L.D kommer att ha en mycket internationell närvaro, vi vet ju redan att en actionsekvens i piloten utspelas i Paris.