Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

29okt 13

Ingen vila för Agents of S.H.I.E.L.D

Den här veckan tar Agents of S.H.I.E.L.D paus i USA, med en repis av piloten. Anledningen att man tar paus är helt enkelt för att man ska hinna med att spela in nya avsnitt. Det tar vanligtvis ca 8 dagar att spela in ett avsnitt, och sedan ska det redigeras, ljudmixas och slutföra alla specialeffekter. Och i fallet med Agents of S.H.I.E.L.D så är den ju en del effekter som ska renderas, för att inte tala om att det är en av få tv-serier som har en hel orkester som musik varje vecka.

Det är dock i USA, enligt ett svar på Kanal 5s facebooksida kommer vi i Sverige INTE få ett uppehåll på en vecka, vilket innebär att med början nästa vecka så kommer vi i Sverige bara att vara två dagar efter USA.