Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

28nov 13

Recension: Repairs

Hannah har det inte lätt, en olycka med en partikelaccelerator på jobbet gjorde att fyra förlorade livet. Hon grämer sig över olyckan, och alla runt omkring anklagar henne för att ha orsakar den. På gränsen till våldsamt anklagande, men föreståndaren på den lokala macken märker vad som händer när hon blir upprörd: Konserver börjar flyga, och hela hyllor faller över dig. För att inte tala om bensinpumparna som pumpar ut på marken, nära öppen eld så halva stationen flyger i luften.

Veckans avsnitt var verkligen på mer otäckare planet, eller en gammal hederlig spökhistoria helt enkelt. En väl berättad och välspelad spökhistoria dessutom. Tycker dessutom att avsnittet hjälper till att förankra serien efter en väldigt ostadig början. Och jag är nog inte ensam om att tycka det heller, eftersom tittarsiffrorna har vänt uppåt senaste avsnitten efter att tidigare konstant fallit ända sedan seriens början.

Betyget blir: Godkänt med en guldstjärna.

PS I nästa avsnitt återkommer kampen mot centipede OCH Mike Peterson från piloten, naajs.