Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

29mar 14

Agents of S.H.I.E.L.D och Captain America: Winter Soldier

Som ni säkerligen kunnat lista ut så kommer händelserna i Captain America och Agents of S.H.I.E.L.D påverka varandra till viss del. Hur de kommer att påverka varandra är väl lite oklart, men de som redan sett Captain America borde ha en idé om hur det kan gå till. Under PaleyFest nyligen så underströks det väldigt ofta hur man ska se avsnitt 16, sedan Captain America: The Winter Soldier (eller Return of the First Avenger som den heter i Sverige) och slutligen avsnitt 17.

Det ställer dock till lite problem för oss i Sverige, eftersom filmen går på bio just nu och vi vet inte när Agents of S.H.I.E.L.D återkommer på Kanal 5. Så sent som för någon dag sedan upprepades på Kanal 5s Facebooksida att serien ”återkommer till våren, datum är inte bestämt ännu” och tiden Torsdagar klockan 21:00 är upptagen med andra program till mitten av Maj.

Så då är frågan alla fans av tv-serien ställer sig. Ska jag gå och se Captain America på bio nu, eller ska jag vänta med att se den till senare? Kommer den ena att spoliera den andra? Det enkla svaret är Ja, du bör gå och se Captain America på bio helt enkelt därför att det är en av de bästa filmerna i Marvels filmuniversum.

Kommer Captain America: Return of the First Avenger avslöja något om kommande avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D? Det är svårt att säga, men det är inget som sticker ut när man ser på filmen. Och rapporterna från USA är väldigt vaga på den fronten också, men det kan ändras på tisdag när avsnittet precis innan filmen sänds.

Kommer Agents of S.H.I.E.L.D avslöja något om Captain America? Utan att svaret i sig blir en spoiler så, ja, jag är rädd för att Captain America kan komma att ha en större påverkan på serien än vad Thor: The Dark World hade.