Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

09jun 14

Jaimie Alexander inför Lady Sifs besök i Agents of S.H.I.E.L.D

På Torsdag är det ingen mindre än Lady Sif som dyker upp i Midgård, på jakt efter förförerskan Lorelei som dök upp i slutet på förra veckans avsnitt. Hon spelas, liksom i båda filmerna om Thor, av Jaimie Alexander som har gett ett antal intervjuer inför sin medverkan i Agents of S.H.I.E.L.D.

Till IGN så berättar hon att Clark Gregg frågade ifall hon var intresserad att vara med någon vecka innan hon fick den officiella förfrågan. Hon berättar även om sin relation till Clark Gregg, om förhållandet till Agent Phil Coulson och mycket mer.

Till TV Guide berättar hon om relationen mellan Lady Sif och Lorelei, och att både möjligheten att hjälpa till med att identifiera utomjordingen och att Thor fortfarande tror att Coulson är död kommer att tas om hand under avsnittets gång. Och mycket mer.

Till HitFix berättar hon att hon ser fram emot att spela Lady Sif fler gånger eftersom det är en av hennes favoritkaraktärer, och vad som är skillnaden mellan att spela in en långfilm och avsnitt i en tv-serie. Hon berättar även att hon har samma kläder som i Thor: The Dark World och mycket annat.

Slutligen har även Zap2it, Entertainment Weekly och marvel.com fått var sin läsvärd intervju.