Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

16jun 14

Agents of S.H.I.E.L.D på väg mot något vi inte sett förut

Vid PaleyFest tidigare i år så fick Comic Book Resources en pratstund med bland annat Clark Gregg och Jeffrey Bell. "När folk ser de återstående avsnitten av säsongen - vad de gör här är en långsam uppbyggnad till något jag inte tror att du har sett förut". När han fick frågan om mer detaljer var svaret "Jag kan verkligen inte utveckla."

Han berättar vidare om skillnaden mellan Coulsons medverkan i filmerna och i tv-serien, och hur tacksam han är för att ha fått sin egen tv-serie.

Jeffrey Bell pratar om begränsningarna med tv-serien, om att de bara har halva budgeten av en film och dessutom ska det räcka över 22 gånger 40 minuter. Han berättar även att de slutet på säsongen kommer bjuda både på stort spektakel och stora känslor. Han berättar även att vi kommer att få se mer av Deathlok, med början redan i nästa avsnitt.