Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

04jul 14

Brett Dalton om Grand Wards nya roll

Gårdagens Agents of S.H.I.E.L.D var full med vändningar när det avslöjades att Hydra infiltrerat S.H.I.E.L.D, den synske var ingen mindre än John Garrett och slutligen har vi en förrädare mitt bland oss i form av Grant Ward. Helt plötsligt verkar hans misstänktsamt dåliga spanande i ”The Girl the Flower Dress” mer vettigt, och en hel del annat.

marvel.com har publicerat en lång intervju med Brett Dalton där han bland annat berättar att han inte fick reda på att hans karaktär var medlem i Hydra förrän under inspelningen av ”Yes Men” och hur det känns att spela skurk.

Till Comic Book Resources berättar han bland annat om hur de övriga skådespelarna reagerade när de fick reda på att han var Hydra, och vilka reaktioner han fått från sina twitterföljare och mycket mer.