Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

10jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D kommer till Comic-Con

Nu är det officiellt, Agents of S.H.I.E.L.D återvänder till Comic-Con med en panel på fredag den 25 Juli där det utlovas spännande nyheter och roliga överraskningar. Precis som förra året är det Jeph Loeb som håller i panelen bestående av producenterna Jed Whedon, Maurissa Tancharoen och Jeffrey Bell samt skådespelarna Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain de Caestecker och Elizabeth Henstridge.

Som en extra bonus kommer det även att vara en panel om Agent Carter där producenterna Tara Butters, Michele Fazekas, Christopher Markus, Stephen McFeely, Louis D’Esposito och huvudrollsinnehavaren Hayley Atwell kommer att svara på frågor om den kommande serien.

Dessutom har det dykt upp ett specialmålad spårvagn lagom till Comic-Con.