Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

13jul 14

Amy Acker som cellisten

På torsdag är det äntligen dags att möta kvinnan som lagt beslag på Phil Coulsons hjärta, och det visar sig vara Amy Acker.

Amy Acker slog igenom som Fred i Angel, men har även synts till i Person of Interest, Dollhouse och Cabin in the Woods och nu är det dags att lägga till Agents of S.H.I.E.L.D i den listan, när hon dyker upp i ”The Only Light in the Darkness” som cellisten Audrey.

För marvel.com så berättar Amy att hon tjatade till sig rollen eftersom hon var intresserad av karaktären ända sedan hon först nämndes i Avengers och att hon definitivt är intresserad av att dyka upp i fler avsnitt.

Till TV Line berättar hon bland annat att vi kommer få reda på vad karaktären gjort sedan Avengers, att alla hennes kunskaper om att spela Cello kommer från en lektion på tre timmar och att man inte hinner lära sig något med bara en lektion.