Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

17jul 14

Maria Hill återkommer till Agents of S.H.I.E.L.D i nästa avsnitt

Som jag hoppas de flesta av er märkte så slutade kvällens Agents of S.H.I.E.L.D med att Melinda May bad sin mamma spåra upp Maria Hill. Och det har lyckats också, för i nästa veckas avsnitt, ”Nothing Personal” så återvänder Cobie Smulders för sitt andra besök i serien som Maria Hill.

Marvel.com har intervjuat Jeffrey Bell och Jeph Loeb om Maria Hills återkomst till serien, och allt de behövde göra för att få med henne var att fråga nu när How I Met Your Mom har avslutat sin sista säsong.

De berättar även mycket om hur de tycker att Maria Hill har hanterat S.H.I.E.L.Ds sönderfall, och hennes relation med Phil Coulson. Intervjun gjordes innan Agents of S.H.I.E.L.D blev förnyad för en andra säsong, men de berättar ändå att det är mycket möjligt att hon även dyker upp i säsong 2. Plus att hon medverkar i Avengers: Age of Ultron.