Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

26jul 14

Lucy Lawless och tre andra roller presenterade

I natt så hade Agents of S.H.I.E.L.D en panel vid årets Comic-Con och eftersom inspelningarna börjat tidigare i veckan så finns det ingenting från säsong 2 att visa. Istället så presenterade man fyra nya karaktärer som kommer att delta i den andra säsongen.

Först ut är Lucy Lawless som kommer att spela den erfarna S.H.I.E.L.D-agenten Isabelle Hartley, som alltid har en kniv inom räckhåll. Det verkar vara en ny karaktär som är skapat speciellt för serien.

Sedan är det den brittiske skådespelaren Nick Blood som spelar Lance Hunter. I den här tv-serien så är Lance Hunter en legosoldat, vars tjänster Coulson och hans team rekryterar i sin globala jakt efter Hydra.

Sedan så introducerar man ytterligare en Hydra-agent i form av Daniel Whitehall/Kraken, spelad av Reed Diamond, som kommer att ställa till det för teamet i den andra säsongen.

Slutligen så kommer Barbara "Bobbi" Morse/Mockingbird att dyka upp under den andra säsongen, men det är inte klart vem som kommer att spela henne.

Det har inte dykt upp någon video från panelen på youtube ännu, bortsett från ett spoilerklipp som vi kommer att posta efter säsongsavslutningen. Inte heller berättades något om ifall någon av de 6 huvudkaraktärerna ska sluta eller utökas.