Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

22feb 15

Koppling mellan Agents of S.H.I.E.L.D och Daredevil avslöjad

Den 10:e April kommer alla 13 avsnitten av Daredevil till Netflix, och eftersom båda serierna utspelar sig i Marvels filmuniversum har det givetvis funnits spekulationer om det kommer att vara någon överlappning mellan serierna. Den frågan har vi nu fått ett första svar på i form av följande tweet från Daredevils officiella twitterflöde.

Carl ”Crusher” Creel/Absorbing Man såg vi i de två första avsnitten av den andra säsongen där det även nämndes att han var en gammal boxare. ”Battlin'” Jack Murdock är far till Matt Murdoch/Daredevil, och blev dödad när han vägrade lägga sig i en match under tiden som Matt studerade juridik.

Det är precis den här formen av referenser som vi kan förvänta oss knyter de två serierna till varandra. Men kommer vi att få se Brian Patrick Wade reprisera rollen i Daredevil? Den 10 April får vi svaret!