Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

24feb 15

Intervju med Clark Gregg efter The Writing on the Wall

Nu när hemligheten bakom de mystiska symbolerna är avslöjade, och Phil Coulson vet att det är den 3-dimensionella ritningarna till en stad verkar han inte längre lida av ett obotligt tvång att rista in dem överallt. Vilket är tur eftersom han verkligen var nära bristningsgränsen under det senaste avsnittet.

För att ta reda på om Coulsons inte längre är på väg att bli galen så bokade Entertainment Weekly en intervju med mannen som borde ha svaren, Clark Gregg. Han svarar att det har varit tröttsamt att spela galna Coulson, men att han verkar vara betydligt mindre galen nu efter avslöjandet i sista avsnittet.

Han berättar också att han var på god väg att bli lika galen som Garrett i början av avsnittet, men efter att ha kommit fram till att det är ritningen till en stad så har åtminstone en del av galenskapen försvunnit. Han frågade även manusförfattarna ifall det var slut med galenskaperna nu och fick svaret ”Tja, låt oss säga att det i alla fall är slut med det galna ristandet”.

Han berättar även att vi kommer att få veta ifall staden är på Jorden eller ej, och vad det är för en stad inom kort. Sedan går han vidare och diskuterar ifall regeringen/Talbot litar på S.H.I.E.L.D eller ej, om Ward någonsin går att lita på igen samt vad som kommer att hända mellan Skye och hennes pappa, den mystiske Doktorn.