Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

08apr 15

Dyker Skye upp i Avengers: Age of Ultron?

Entertainment Weekly rapporterar att Avengers: Age of Ultron kommer att inkludera en hemlig kvinnlig karaktär, som redan kan vara bekant för en del. Han nämner detta i samband med prat om att det kommer dyka upp karaktärer med krafter från de tidigare filmerna, inklusive en del överraskningar, och förnekar rykten om att Carol Danvers, Captain Marvel, ska dyka upp.

Agents of S.H.I.E.L.D innehåller just nu två kvinnliga karaktärer, Skye/Daisy/Quake och Bobbi ”Mockingbird” Morse, som i serierna har varit med i Avengers. Enligt ett flertal intervjuer har det varit planerat att Skye skulle visa sig vara Quake ända sedan början av den första säsongen, vilket även är tidsperioden när manuset till Age of Ultron skrevs.

Problemet med att koppla ihop serien med filmerna är nämligen det stora spannet i tid, där en film tar ca 2 år från att man börjar arbeta med manuset till dess filmen har premiär. Sett på ett annat sätt, Avengers: Age of Ultron är den första filmen där man faktiskt varit medveten om att det finns en tv-serie över huvud taget.

Avengers: Age of Ultron spelades in i början av förra sommaren, när alla skådespelare var lediga så det finns all tid i världen för Chloe Bennet eller Ming-Na Wen att närvara i en scen eller två. Det är även möjligt att Adrianne Palicki kan ha medverkat, förutsatt att man väntade flera månader med att offentliggöra att hon fått rollen som Bobbi Morse.

Så, kommer Skye att dyka upp i Avengers: Age of Ultron? Det är inte garanterat, men det är inte heller helt uteslutet. Det bästa är att vi bara behöver vänta två veckor på svaret, när filmen har svensk premiär den 22 April. Har du inte tid att gå på premiären så är det ingen panik, för filmen utspelar sig troligtvis mellan avsnitt 19 och 20 som kommer att visas 14 respektive 21 Maj.