Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

09apr 15

Agents of S.H.I.E.L.D kan få en spinoff

Enligt Entertainment Weekly har Marvel och ABC i hemlighet börjat arbeta på en spinoff från Agents of S.H.I.E.L.D, under ledning av Jeffrey Bell och Paul Zbyszewski. Annat än så har man inte mycket detaljer om den kommande serien, som vem som kommer att vara med i den.

Vad man däremot vet är att man inte kommer att ha ett speciellt avsnitt i Agents of S.H.I.E.L.D som fungerar som pilotavsnitt till den nya serien, som skedde när Flash knoppades av från Arrow. Istället kommer vissa delar av handlingen under slutet av säsongen att lägga grunden för den nya serien, så vi borde ha mer detaljer om vad den kan tänkas handla om inom de närmaste månaderna.

När kan det då tänkas dyka upp mer information om den här serien? Både Agents of S.H.I.E.L.D och Agent Carter blev kända ett år innan de visades på tv, så även om man tänker sig att det är en snabbare utveckling än vanligt för den här serien så kommer den troligtvis inte att sänds förrän tidigast under vinteruppehållet i Januari - Februari nästa år.