Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

15apr 15

Luke Mitchell har fått rollen som Inhuman

Marvel har presenterat att Like Mitchell har fått en återkommande roll som den karismatiske Lincoln, en Inhuman som har en viktig roll att spela i Skyes förståelse av sin transformation. Han kommer att dyka upp för första gången i nästa veckas avsnitt, Afterlife, som är det 16 avsnittet i den andra säsongen.

För de som tycker det ovanstående låter som ett vagt sätt att skriva att han kommer att hjälpa henne att lära sig hantera sina nya krafter, och att de dessutom gillar varandra riktigt mycket, behöver inte gå längre än en intervju med både Luke och Chloe Bennet i Comic Book Resources.

Man har inte avslöjat vad Lincoln har för krafter, och han verkar inte vara en existerande karaktär från serierna, men man har presenterat följande bild från avsnittet som avslöjar en sak: Han har inte ett förändrat utseende som stackars Raina.