Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

16apr 15

Nyhetssvep inför One Door Closes

I kväll så har vi kommit fram till avsnitt 15 av Agents of S.H.I.E.L.D, ”One Door Closes”, och varför inte spendera tiden du väntar med att läsa diverse intressanta intervjuer.

Först ut är Hollywood Reporter som fått en pratstund med Edward James Olmos. Han berättar bland annat om den gryende konflikten mellan de två fraktionerna av S.H.I.E.L.D, och att vi som tittare kommer att ha svårt för att avgöra vem vi ska heja på. Vi kommer att få mer detaljer om hans historia, inklusive några oväntade svängar som han givetvis inte tänker berätta. Slutligen säger han att när vi sett Avengers: Age of Ultron så förstår vi hur väl serien är kopplad till filmen.

Även Yahoo har fått en intervju med Edward James Olmos, där han bland annat berättar hur glad han är över att få vara en del av Marvels Filmuniversum eftersom han är uppväxt med Hulken och Iron Man. Slutligen säger han att han fortfarande inte vet hur Gonzales historia kommer att sluta, utan att han bara kan vänta och se.

Edward James Olmos har sedan fortsatt sin pressturné med besök hos Comic Book Resuources, Hitfix, Zap2it och Marvel.com