Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

08maj 15

Agents of S.H.I.E.L.D får en tredje säsong

Nyheten som vi väntat på hela våren har kommit, och det är goda nyheter. Agents of S.H.I.E.L.D kommer att få en tredje säsong, och lillasyster Agent Carter (som i Sverige visas på Netflix) har fått en andra säsong. Däremot verkar man inte plocka upp spinoff-serien som dök upp för en månad sedan, vilket var relativt väntat med tanke på hur lång tid det gick mellan vi först hörde talas om de två första serierna och att de blev upplockade av en kanal.

Mer detaljer om antal avsnitt och sändningstid kommer att presenteras på Tisdag, men om inget förutsagt inträffar så kommer de att sändas som den gångna vintern. Dvs 22 avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D och ca 8 avsnitt av Agent Carter. Tack vare den i USA vanligt förekommande vanan att sälja serier till lokala tv-kanaler när de når upp till ca 85 avsnitt så har under de senast 8 åren alla serier blivit förnyade för en fjärde oavsett tittarsiffror.