Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

04okt 15

Agents of S.H.I.E.L.D flyttar till Kanal 9

Den första säsongen sändes i Kanal 5, den andra på Kanal 11, och inför den tredje så är det nu Kanal 9 som gäller. När det gäller premiärdatum så är det fortfarande inte bestämt mer än ”i vinter” , vilket för tillfället är detsamma som ”tidigast i November” eftersom tablån för Oktober redan är publicerad. En sak som är väldigt säker är att det även kommer att vara ny tid som gäller, eftersom Flash snart tar över tiden Torsdagar klockan 20.

Enklaste sättet att förutspå premiärdatumet är att titta på Kanal 9s nuvarande tablå, och när de nuvarande serierna är slut för säsongen. Måndag till Torsdag 20:00 är det repriser av Big Bang Theory, vilket på Måndagar och Torsdagar följs av en film eller fotboll. Tisdagar 21:00 blir ledig 17 November. Onsdagar 21:00 blir inte ledig förrän 13 Januari 2016. För fredagar så blir tiden 20:00 ledig 29 Januari medan 21:00 blir ledig redan den 6 November. Söndagar 21:00 blir ledigt den 13 December, och 22:00 blir ledigt först 7 Februari.