Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

23jul 16

Ghost Rider kommer till Agents of S.H.I.E.L.D.

Den stora nyheten från nattens panel vid San Diego Comic-Con var en bekräftelse att en hämnande ängel i form av Ghost Rider kommer att medverka under den fjärde säsongen. Allt presenterades i form av följande 30 sekunder långa teaser.

Det är dock inte den kanske mest kända av dem, Johnny Blaze som spelats av Nicholas Cage i två filmer, utan den senaste inkarnationen Robbie Reyes. De största skillnaden är att Robbie Reyes kör en sportbil istället för motorcykel, en sportbil som dessutom Entertainment Weekly publicerat några bra bilder på. Marvel presenterade även namnet på mannen som kommer att få sitt huvud utbytt mot en flammande mask, i form av Gabriel Luna.

Bland övriga nyheter så var det inte någon större utdelning vid årets panel, eftersom det inte presenterades några andra roller. Det nämndes ingenting om vem som ska spela AIDA som vi än så länge bara hört i form av en datorröst i slutet av säsongsfinalen. Det nämndes även ingenting om vem som tagit över efter Coulson som chef över S.H.I.E.L.D.

Bobbi Morse och Lance Hunter lämnade serien efter ”Parting Shots” för att istället få en egen serie i form av Most Wanted. ABC valde dock att inte plocka upp den serien så nu var frågan ifall de kommer tillbaka till Agents of S.H.I.E.L.D istället. Svaret vi fick var ”Det är hemligstämplat, men fortsätt att titta på serien”.